Apr 03 2009

Неуробекс / Neurobex – КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА НЕУРОБЕКС И ЗА КАКВО СЕ ПРИЛАГА

Неуробекс е комбиниран продукт съдържащ витамини от група В. Те влизат в състава на ензими, който катализират -реакциите при обмяната на въглехидратите, мастите и белтъчините. Комбинирането на витамините от групата В се използва за повлияване на редица важни процеси и функции в организма и основно за повлияване на възпалителните и дегенеративни заболявания на нервите и двигателния апарат.

Неуробекс има следните приложения:
В комплексното лечение на следните заболявания и състояния:
- Възпалителни и дегенеративни процеси на периферните нерви – неврити, полиневрити (алкохолни, постинфекциозни и токсични, при диабет), невралгии, миалгии, парестезии;
Състояния на продължителна реконвалесценция (възстановяване след продължително боледуване), хроничен алкохолизъм, интоксикации, астения;
Витамин В хиповитаминози (състояния с понижено съдържание в организма на витамини от група В), дерматити, екземи, псориазис, ексудативна диатеза, акне.

КАКВО Е НЕОБХОДИМО ДА ЗНАЕТЕ ПРЕДИ ПРИЛОЖЕНИЕТО НА Неуробекс

Неуробекс не се прилага при:
- Алергия към активните или към някое от помощните вещества на продукта.
- Остра тромбемболия (запушване на съд от образуване на тромб).
- Еритроза и еритремия (кръвни заболявания с повишен брой на еритроцитите).

При приложението на този лекарствен продукт, имайте предвид следното:  Неуробекс трябва да се прилага с повишено внимание при пациенти с тежки и остри форми на декомпенсирана сърдечна недостатъчност и стенокардия.

Приложение на Неуробекс и прием на храни и напитки:  Няма данни за необходимост от специален хранителен режим или ограничения на определени видове храни и напитки по време на лечението с този продукт.

Бременност
Преди прием на каквито и да е лекарствени продукти се консултирайте с лекуващия Ви лекар или с фармацевт.Няма данни за увреждане на плода при прилагането на Неуробекс по време на бременността. Поради недостатъчно данни е препоръчително да се прилага на бременни само при необходимост.

Кърмене
Преди прием на каквито и да е лекарствени продукти се консултирайте с лекуващия Ви лекар или с фармацевт. Няма данни за увреждане на новороденото при прилагането на Неуробекс в периода на кърмене. Поради недостатъчно данни е препоръчително в този период да се прилага само при необходимост.

Неуробекс се предлага в опаковки от 30 и 60 таблетки.

, , , , , , , , , , , , , ,

  • София